www.dominanta.rs

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

     Posetite nas

   Vuka Karadžića 84, 1 sprat

  11500 Obrenovac


  Pozovite nas

  011 8725 420


  Pišite nam

  dominantadent@gmail.com

  


ANTI – AGING TRETMANI U NAŠOJ ORDINACIJI

Pored brige o zdravlju vaših usta i zuba, od sada brinemo i o vašoj lepoti. Uz savršen osmeh i savršen mladalački izgled kože Vašeg lica, primenjujući savremene anti–aging tretmane, prilagođene Vašim godinama doprinećemo da Vaša fizička lepota ne zaostane za duhovnom!

Šta je Restylan i kako se koristi?

Restylan je proizvod, tzv. dermalni fileri, proizvodi su poslednje generacije i treenutno jedini fileri na trzistu napravljeni od ne – životinjskih sastojaka i hijaluronske kiseline. Hijaluronska kiselina se normalno nalazi u svim živim organizmima i zahvaljujući njenom prisustvu u kožnom tkivu mlada koža je glatka, jedra i voluminozna.

Restylan se proizvodi kao providna želatinozna materija različite gustine i ubrizgava se u potkožne slojeve epidermisa. Sam tretman može biti bolan ili neprijatan i taj problem se prevazilazi primenom lokalne anestezije ukoliko je neophodno. Sam tretmna traje od 30 minuta do 1 sat. Ubrizgavanjem Restylan-a u potkožno tkivo postiže se dodatni volumen tretiranih delova lica i tela i bore, plitke ili dublje nestaju. Vremenom Restylan će biti resorbovan u organizam i nestaće ne ostavljajući nikakve posledice.

Trajnost tretmana?

Rezultatai nakon ubrizgavanja odmah du vidljivi. S obzirom da se koristi potpuno prirodan preparat, nus – pojave i alergijske reakcije nisu zabeležene. Trajnost tretmana je različita – od 6 meseci do godinu dana i zavisi od pacijentovog godišta, tipa kože, mesta ubrizgavanja i slično.

Šta se sve može korigovati na licu Restylan-om?
  • ublažavanje bora oko usana ( korekcija istanjenih usana koje su izgubile jedrinu a uokvirene su uzdužnim sitnim porama )  • povećanje volumena usana  • ublažavanje bora na obrazima ( nazolabijalne bore )


Copyright Dominanta 2010    Početna|Edukacija|Galerija